Kuchnia gastronomiczna elektryczna 6-płytowa z podstawą

Wolnostojące kuchnie elektryczne GORT są przeznaczone dla profesjonalnej gastronomii. W ofercie są dostępne kuchnie 2-, 4- i 6-płytowe. Podobnie jak podgrzewacze płytowe, tego typu kuchnie najczęściej wykorzystywane są do „wykańczania potraw” (końcowy etap obróbki termicznej), jak również do krótkotrwałego podtrzymywania temperatury, uprzednio przygotowanych potraw lub dodatków (sosy, buliony).

ŻELIWNE PŁYTY GRZEWCZE

Solidne, mocne, żeliwne płyty grzewcze doskonale kumulują ciepło. Żeliwne płyty grzewcze ułożone są obok siebie, co daje możliwość swobodnego przesuwania naczyń z jednego pola na drugie. Naczynia można ustawiać obok siebie na całej płaszczyźnie grzewczej.

TRWAŁOŚĆ I ESTETYKA WYKONANIA

Wszystkie modele urządzeń GORT są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone w ergonomiczne pokrętła zapewniające płynne sterowanie mocą palników.

 

Kuchnia gastronomiczna elektryczna 6-płytowa z podstawą
Kuchnia gastronomiczna elektryczna
 

Zapytaj o produkt

KOD PRODUKTU: HET1060-093GL

NAJWAŻNIEJSZE CECHY

wymiary 930 x 900 x 885 mm
moc 15 kW
płyty grzewcze 6 x 2,5 kW

Kuchnia gastronomiczna elektryczna:

  • Solidne, żeliwne płyty grzewcze w rozmiarze 300 x 300 mm.
  • Płyty grzewcze ułożone obok siebie. Umożliwia to swobodne przesuwanie garnków z jednego pola na drugie.
  • 3 stopniowa regulacja mocy płyt grzewczych: 0,65 kW, 1,25 kW, 2,5 kW.
  • Wyjmowana taca pod płytami grzewczymi.
  • Obudowa oraz półka dolna, wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
  • Szkielet wykonany ze stali węglowej konstrukcyjnej zabezpieczonej antykorozyjnie powłoką lakierniczą w kolorze szarym.
  • Nogi z możliwością regulacji wysokości.