Taboret gazowy 1-palnikowy

Wśród taboretów gastronomicznych znajdziemy taboret gazowy oraz taboret elektryczny. Oba urządzenia mają podobne zastosowanie i są powszechnie używane w większych zakładach gastronomicznych, gdzie występuje konieczność przygotowywania dużych ilości potraw naraz: stołówki, restauracje, kantyny wojskowe, placówki oświatowe, szpitale i zakłady karne.

Taboret gazowy jest doskonałym rozwiązaniem w placówkach gastronomicznych. Urządzenia tego typu ułatwiają przygotowywanie posiłków w dużych garnkach, kotłach itp. bez konieczności podnoszenia ich na dużą wysokość.

TRWAŁOŚĆ I ESTETYKA WYKONANIA

Wszystkie modele urządzeń GORT są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone są w ergonomiczne pokrętła zapewniające efektywne sterowanie mocą palnika.

Taboret gazowy 1-palnikowy
taboret gazowy palnik
taboret gazowy ruszt żeliwny
 

Zapytaj o produkt

KOD PRODUKTU: HGT19-060DK

NAJWAŻNIEJSZE CECHY

wymiary 600 x 600 x 432 (+18) mm
moc całkowita 9 kW
ilość palników x moc palnika 1 x 9 kW

Taboret gazowy:

  • Przystosowany do dużych garnków, max. ∅50 cm.
  • Solidny, masywny, żeliwny, zdejmowany ruszt.
  • Palnik z płomieniem kontrolnym regulacji mocy.
  • Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu.
  • Maksymalne obciążenie palnika: 100 kg.
  • Korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
  • Nogi z możliwością regulacji umożliwiające wypoziomowanie taboretu.
  • Przyłącze gazu: R½″.
  • Przy zamówieniu należy określić rodzaj gazu (G20/G2.350/G27/G30/31).