Piec konwekcyjno-parowy 6xGN1/1

Piec konwekcyjno-parowy GORT jest przeznaczony dla profesjonalnej gastronomii. Dostępny w wersji ze stelażem dostosowanym do pojemników GN i tac piekarniczych. 

Zaokrąglone narożniki komory w piecach konwekcyjno-parowych to jednolita cyrkulacja powietrza, łatwość czyszczenia i bezpieczeństwo użytkowania (HACCP).

Dostępne następujące tryby pracy: tryb konwekcyjny, tryb gotowania na parze, tryb konwekcyjno-parowy. Ponadto piece konwekcyjno-parowe GORT posiadają kontrolę zaparowania, klimat kontrol, delta T, system multilevel, system pre-heating, system cooling, garowanie, regenerację, sondę i automatyczne mycie komory. 

Automatyczny system mycia komory w piecach konwekcyjno-parowych gwarantuje utrzymanie urządzenia w higienicznej czystości za pomocą trzech programów czyszczenia w zależności od stopnia zabrudzenia komory SOFT, MEDIUM, HARD. 

 

Piec konwekcyjno-parowy 6xGN1/1
piec konwekcyjno-parowy detal1
piec konwekcyjno-parowy detal2
piec konwekcyjno-parowy detal4
menu
 

Zapytaj o produkt

KOD PRODUKTU: P06-MS

NAJWAŻNIEJSZE CECHY

wymiary 815 x 890 x 840 mm
zasilanie 400 V
moc 9,1 kW
pojemność 6x GN1/1 lub 6x 600 x 400 mm
odległość między prowadnicami 80 mm
maksymalna temperatura  +270oC
regulacja wilgotności 0% – 100%
ilość programów 99 programów po 6 kroków każdy
automatyczny system mycia w standardzie
sonda w standardzie
waga netto 92 kg

Piec konwekcyjno-parowy:

  • Obudowa oraz komora wykonane ze stali nierdzewnej.
  • Dotykowy panel sterowania z intuicyjnym menu.
  • Książka kucharska ze zdjęciami produktów.
  • 99 programów po 6 kroków każdy.
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary w komorze.
  • 2 prędkości wentylatora.
  • Halogenowe oświetlenie komory.
  • Drzwi z podwójnym przeszkleniem, łatwy demontaż i utrzymanie czystości.
  • Demontowana, łatwa do wymiany uszczelka drzwi.
  • Klamka z systemem bezpieczeństwa otwierania drzwi. 
  • Stelaż z normą GN i piekarniczą (pasuje do pojemników GN i tac 400×600 mm).
  • Bogate wyposażenie standardowe (sonda i automatyczny system mycia).