Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

 B2B  | 
2017-05-05 Nagietowicz

Restauracja we Francji to przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń GORT i rozwiązań na zamówienie. Poszukaj inspiracji, popatrz na zastosowane rozwiązania. Być może któreś z nich zechcesz powtórzyć. 

Kuchnia w restauracji. Dwie wyspy urządzeń chłodniczych. Zastosowano stoły chłodnicze i mroźnicze z agregatami po prawej stronie. Wzdłuż ścian urządzenia i blaty robocze z czarnego granitu. 

  1. Wyspa wykończona cokołem. Takie rozwiązanie ułatwia utrzymanie higieny w kuchni. Brud nie dostaje się pod urządzenia. Cokół można łatwo zdemontować ponownie zamontować.
  2. Nadstawka przystosowana do ustawienia salamandra.
  3. Dwa stoły chłodnicze 4-drzwiowe zestawione „plecami”. Blaty stołów bez rantów. W blacie jednego ze stołów zlew nad komorą agregatu. Zastosowano zamki w drzwiach stołów. 

francja1

 

Mniejsza z dwóch wysp chłodniczych. 

  1. Dwa stoły chłodnicze 2-drzwiowe zestawione bokami. Zastosowano zamki w drzwiach stołów.
  2. Jeden wspólny blat nad dwoma stołami chłodniczymi, dodatkowo wyposażony w zlew. 
  3. Wyspa wykończona cokołem. Takie rozwiązanie ułatwia utrzymanie higieny w kuchni. Brud nie dostaje się pod urządzenia. Cokół można łatwo zdemontować ponownie zamontować.
  4. Odsłonięte „plecy” wykonane z blachy nierdzewnej.

francja2

 

Wzdłuż ścian urządzenia i blaty robocze z czarnego granitu. 

  1. Stół chłodniczy z agregatem z prawej strony.
  2. Stół mroźniczy z agregatem z prawej strony.
  3. Specjalna stalowa konstrukcja stanowi wsparcie granitowych blatów. W tej konstrukcji są również umieszczone urządzenia chłodnicze, które w razie potrzeby można łatwo wysunąć.
  4. Stalowa blenda maskująca narożnik.
  5. Płuczka do gałkownic zintegrowana z blatem.
  6. Blaty robocze wykończone rantem z granitu h=100 mm.

 francja_nowe1 

  1. Blaty robocze wykończone rantem z granitu h=100 mm.
  2. Stalowa blenda maskująca narożnik.
  3. Szafka otwarta z szufladą.
  4. Stół grzewczy.

francja_nowe