Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

 B2B  | 
2017-06-05 Nagietowicz

Restauracja w hotelu uzdrowiskowym w Kamieniu Pomorskim to kolejna realizacja z zastosowaniem urządzeń chłodniczych marki GORT. Tym razem chodzi o zestaw bufetów, których wykończenie zostało skoordynowane z wystrojem wnętrz. Blaty z czarnego granitu, fronty z forniru dębowego z kontrolowanym układem słojów sprawiają, że bufety prezentują się elegancko.

  1. Nierdzewne cokoły ułatwiają utrzymanie higieny w pomieszczeniu. Brud nie dostaje się pod urządzenia. Cokoły można łatwo zdemontować i ponownie zamontować.
  2. Wnęki na talerze pozwalają w praktyczny sposób wykorzystać przestrzeń pod blatem. Oświetlenie LED dyskretnie podkreśla wnęki i ich zawartość tworząc dodatkowe punkty świetlne w pomieszczeniu w subtelny sposób dodające życia i elegancji urządzeniom i wnętrzu.
  3. Ranty z granitu 100 mm z tyłu i po bokach, idealnie spasowane z blatami i zgrane z układem ścian.
  4. Chłodzony blat pozwala zachować świeżość potraw serwowanych na zimno. Maszyneria chłodnicza zintegrowana, szafka serwisowa łatwo dostępna, w wykończeniu harmonizującym z całym zestawem.
  5. Wymiary elementów zestawu dostosowane do pomieszczenia i koncepcji klienta. Produkcja na zamówienie.

 

Plik PDF z tej realizacji do pobrania TU