B2B  | 

Taboret elektryczny

Wśród taboretów gastronomicznych znajdziemy taboret gazowy oraz taboret elektryczny. Oba urzadzenia mają podobne zastosowanie i są powszechnie używane w większych zakładach gastronomicznych, gdzie występuje konieczność przygotowywania dużych ilości potraw naraz: stołówki, restauracje, kantyny wojskowe, placówki oświatowe, zakłady karne.

Taborety gastronomiczne ułatwiają przygotowywanie posiłków w dużych garnkach bez konieczności podnoszenia ich na dużą wysokość.

TRWAŁOŚĆ I ESTETYKA WYKONANIA

Wszystkie modele urządzeń GORT są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone są w ergonomiczne pokrętła zapewniające efektywne sterowanie mocą palnika.

Taboret elektryczny
 

Zapytaj o produkt


    KOD PRODUKTU: HET01-057DK

    NAJWAŻNIEJSZE CECHY

    wymiary 566 x 566 x 375 mm
    moc 5 kW
    zasilanie 400/50 V/Hz

    Taboret elektryczny:

    • Solidna i wydajna kwadratowa płyta grzewcza w rozmiarze 400 x 400 mm.
    • Przystosowany do dużych garnków ∅40÷60 cm.
    • Równomierne rozłożenie temperatury na całej płycie niezależnie od wybranej mocy płyty grzewczej.
    • Duża moc grzewcza taboretu elektrycznego.
    • 3 stopniowa regulacja mocy płyty grzewczej: 1,25 kW, 2,5 kW, 5kW.
    • Trwała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.