B2B  | 

Zmywarka podblatowa Z50DD

Zmywarka gastronomiczna to podstawowe urządzenie znajdujące zastosowanie w hotelach, restauracjach, kawiarniach i innych obiektach zbiorowego żywienia. Utrzymanie czystości i zapewnienie odpowiedniego poziomu higieny w lokalu gastronomicznym powinno stanowić priorytet dla każdego managera zarządzającego obiektem żywieniowym. Proces zmywania stanowi dosyć złożone zagadnienie i warto poświęcić więcej uwagi przy wyborze stosowanych urządzeń.

Linia zmywarek gastronomicznych marki GORT należy do profesjonalnych urządzeń w swojej klasie.

Wśród podblatowych zmywarek gastronomicznych wyróżniamy dwie główne wersje: zmywarka barowa stosowana jako zmywarka kompaktowa do szkła, filiżanek, spodków, małych talerzyków i sztućców oraz zmywarka uniwersalna o większej pojemności wykorzystywana do mycia naczyń, talerzy oraz szklanek.

Profesjonalne zmywarki z funkcją wyparzania marki GORT posiadają niezawodny elektromechaniczny system sterowania, zapewniając intuicyjną obsługę i wygodne użytkowanie.

Automatyzacja procesu mycia zapewnia najskuteczniejsze zmywanie dużej ilości naczyń w krótkim okresie czasu.

Do standardowego wyposażenia zmywarek GORT należą wbudowane systemy dozujące środki płuczące i myjące. Wydajne i oszczędne zmywarki gastronomiczne GORT zapewniają szybkie a zarazem skuteczne zmywanie naczyń przy jednoczesnym zachowaniu niskich kosztów eksploatacyjnych.

Wszystkie modele oferowanych zmywarek są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Zmywarka podblatowa Z50DD
zmywarka podblatowa gastronomiczna
zmywarka podblatowa gastronomiczna
zmywarka podblatowa gastronomiczna
zmywarka podblatowa gastronomiczna
 

Zapytaj o produkt


    KOD PRODUKTU: Z50DD

    NAJWAŻNIEJSZE CECHY

    wymiary 600 x 600 x 820 mm
    moc 5,05 kW
    zasilanie 400/50 V/Hz
    wydajność¹ 20 koszy / h
    ilość/długość cykli mycia 1 / 180 sek.
    wysokość użytkowa komory  360 mm

    Zmywarka podblatowa Z50DD:

    • Przeznaczenie: mycie szkła, filiżanek, spodków, sztućców, talerzy oraz naczyń kuchennych.
    • Niezawodne w obsłudze urządzenie rekomendowane do dużej i małej gastronomii.
    • Urządzenie wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny i trwałości wyrobu.
    • Dozownik nabłyszczacza oraz dozownik detergentu w standardzie.
    • Ramiona płuczące i myjące wykonane z wysokiej jakości tworzywa – łatwy demontaż i czyszczenie.
    • Tłoczona komora myjąca oraz prowadnice koszy – łatwość czyszczenia i utrzymania higieny.
    • Obudowa oraz drzwi dwuwarstwowe.
    • Cicha praca urządzenia.
    • Odpływ grawitacyjny.
    • Ciśnieniowy bojler.
    • Cykl mycia uruchamiany przyciskiem START lub automatycznie po zamknięciu drzwi.
    • Funkcja THERMOSTOP – wyparzanie w temperaturze 85oC.
    • Wbudowany mikrowyłącznik drzwi.
    • Zużycie wody na 1 cykl mycia: 3 L
    • Wymagane ciśnienie wody zasilającej: 200 – 300 kPa
    • Standardowe wyposażenie: 1 x kosz 500 x 500 mm, 1 x koszyk na sztućce, dozownik nabłyszczacza, dozownik detergentu.